DBC spel gespeeld met DBC-consulenten AMC

Afgelopen dinsdag hebben 16 DBC consulenten van het Academisch Medisch Centrum (AMC) het DBC spel gespeeld. Het was de eerste keer dat we het spel speelden met deze groep professionals. Voor ons een mooie kans om het spel verder aan te scherpen en voor de DBC consulenten een mogelijkheid om op een andere manier met de DBC systematiek aan de gang te gaan. Een uur lang hebben de consulenten, met veel plezier, verschillende DBC scenario’s gespeeld.

Na afloop was iedereen enthousiast over het DBC spel maar uiteraard was er ook opbouwende kritiek. Zo gaven de consulenten onder andere aan dat het waardevol zou zijn om de rol van verwijzingen en zwevende verrichtingen nadrukkelijker aan bod te laten komen. We gaan aan de slag met de feedback! Wordt vervolgd!

IMG_1124

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op!

Een gedachte over “DBC spel gespeeld met DBC-consulenten AMC

  1. Heel goed initiatief. Hopelijk zijn er straks tevens voordelen voor de patient merkbaar die ook graag transparant wil weten wat hij/zij aan moet bijdragen aan welke geleverde zorg. Advies: neem tijdig de ICT professionals mee in het traject. Succes allen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>